Ingyenes házhozszállítás         Tuning és fogyasztáscsökkentés 43.000 járműhöz         Kedvezményakciók
     Gyorskereső
Szűkítés   
Kulcsszó   
Felhasználó
Jelszó
Regisztráció Elfelejtette jelszavát?

 
LED izzó és műszerefalmegvilágítás
Az autó belterében éjszaka meghatározó szerepet kap a műszerfal megvilágítása, mely sok esetben gyárilag igen halvány, vagy nem éppen megfelelő színű. Ennek megváltoztatásában segít a MAGNUM LED-szett, mely könnyen néhány gyorskötéssel vagy forrasztással beépíthető a gyári izzók helyére. Amennyiben szükséges fényerősség állító is beépíthető, melyet a kit tartalmaz. A ledek olyan erősek, hogy kitűnően használhatóak elől- és hátulvilágítós számlapok esetén is.
Tovább >>

LED izzó és műszerefalmegvilágítás
LED-es 8 db-os műszerfalvilágítás szett piros színben - 5 mm
Válassza a feltünő fényt műszereihez és műszerfalához, nagy fényerejű kék, piros színben a MAGNUM LED-kit segítségével. A gyári izzók helyére kisebb kézügyességgel a szett beépíthető elől- és hátulvilágítós számlapok esetén is. A szett fényerő szabályzót is tartalmaz! Izzóval egyenértékű fényerő, Bright-shine LED technológia.
Akciós bázisár:
7.300 Ft
LED-es 8 db-os műszerfalvilágítás szett kék színben - 5 mm
Már nem kell ragaszkodni a konvencionális színekhez, a kék is elérhető. A gyári izzók helyére kisebb kézügyességgel a szett beépíthető elől- és hátulvilágítós számlapok esetén is. A szett fényerő szabályzót is tartalmaz! Izzóval egyenértékű fényerő, Bright-shine LED technológia.
Akciós bázisár:
7.900 Ft
LED-es 8 db-os műszerfalvilágítás szett piros színben - 8 mm
Még erősebb piros fényhez válassza a 8 mm-es szettet. A nagy fényerő gyönyörű fényt kölcsönöz a műszerfalnka az éj sötétjében. Használja ki a fényerőszabályzó beépítési lehetőséget! Izzóval egyenértékű fényerő, Bright-shine LED technológia.
Akciós bázisár:
8.500 Ft
Villogó nagy fényerejű LED vezetékkel piros színben 5 mm
Nagy fényerő, villogás... Kisebb a betörés veszélye, ha feltűnő a riasztó jele. Szokatlanul erős villogásával elriasztja az amatőr betolakodókat.
Akciós bázisár:
1.800 Ft
Villogó nagy fényerejű LED vezetékkel kék színben 5 mm
Válassza a biztonságot! Kapcsolja össze riasztóját a nagy fényerejű LED-el, és riassza el az amatőr betörőket! A LED 1000 mm vezetékkel van ellátva. Alkalmazás: 12V-ra.
Akciós bázisár:
2.200 Ft
 
 
Powered by MAGNUM tuning™  1994- 2019 .