Ingyenes házhozszállítás         Tuning és fogyasztáscsökkentés 43.000 járműhöz         Kedvezményakciók
     Gyorskereső
Szűkítés   
Kulcsszó   
Felhasználó
Jelszó
Regisztráció Elfelejtette jelszavát?
2005-05-16
Új chiptuning helyettesítő termékek
Nincs többé computer megnyitás, forrasztás, mint a hagyományos chiptuning esetén...
Tovább >>
2004-09-18
Kipufogó hangválasztás menü
Olvassa el, hogyan választhat kipufogó hangot a kipufogó rendelése előtt.
Tovább >>
2004-07-17
Fogyasztáscsökkentő megoldások...
Csökkentse fogyasztását!!!
Tovább >>
2004-03-23
Több mint 150 féle kipufogórendszer!
A MAGNUM kipufogó rendszerek típusorientált dobszerkezete a teljesítménynövelő lehetőségek maximális kihasználását nyújtja, párosítva az univerzális felszerelés óriási költségkímélésével. Az összes kipufogó alapanyag ötvözött, a hátsó sportdob teljes rozs
Tovább >>
Régebbi híreink
Tovább a régebbi hírekhez >>
 
Hogyan vásárolhat?
Tárgymutató

Szállítás
Fizetés
Garancia
Megrendelés menete
Rendelés lemondás
Biztonságos csomagolás


ONLINE TUNING ALKATRÉSZ VÁSÁRLÁS INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

Rendelési rendszerünk igyekszik minden Vásárlónk részére gyors, logikus, s egyben adatvédelem szempontjából teljesen biztonságos formát alkalmazni.
A vásárlás aképpen történik, mintha egy valódi áruházban egy bevásárlókocsit tolna, melynek tartalmát, és a benne található cikkek árát valamint darabszámát mi nyilvántartjuk Önnek. A kocsit toló Vásárlónak mindössze azt kell részünkre "megmondania", kinek a nevére, és milyen címre küldjük a becsomagolt terméke(ke)t. A rendszerünk érzékeli azt is, milyen esetben lépi Ön át az ingyenes vásárláshoz tartozó 10.000 Ft-os határt.

Rendeléskor szíveskedjen megadni telefonszámát, hogy az esetleges technikai jellegű kérdésekkel munkatársunk kapcsolatba tudjon lépni Önnel.
Az online rendelés áruházunkban az ide vonatkozó rendelkezésnek szerint hivatalos megrendelésnek minõsül, melyben a vásárló kötelezettséget vállal a termék átvételére.

A RENDELÉS MENETE

 1. Kattintson bármely termékre, melyet meg kíván rendelni!
 2. Válassza ki a termék megvásárlásához szükséges adatokat a legördülő menük alapján, majd az utolsó lépcsőben a "Találatok az adatbázisból" felsorolásból jelölje ki az Ön modelljét!
 3. Kattintson a "KOSÁRBA TESZEM" ikonra!
 4. A megjelenő adattáblázatot egészítse ki a típusazonosításhoz szükséges adatokkal!
 5. Nyomja meg a "FOLYTATÁS" gombot!
 6. Megjelenik az Ön virtuális kosarának tartalma.
 7. Itt a következőket teheti:

törlés - az árut visszateszi, tehát kikerül a kosárból
- az árut szintén visszateszi, tehát "KOSÁR ÜRÍTÉSE" kikerül a kosárból
"ÚJRASZÁMOLÁS" - amennyiben a tételszámot módosította, a kalkuláció végösszege ezzel a gombbal kerül módosításra

8. A "FOLYTATÁS" gombbal rögzíti a megvásárolt termékeket, és lép a szállítási szintre.
Ha még nem vásárolt nálunk, lépjen ismét a "FOLYTATÁS" gombra, ahol az adatok kitöltésével regisztrálja magát áruházunkban. Ez egy vásárlókártyának felel meg, ami azt jelenti, hogy ha újabb vásárlás esetén Önnek csak a felhasználói nevét és jelszavát kell megadnia, a többi adatot tárolja rendszerünk.

Ha már vásárolt nálunk, csak üsse be az első vásárláskor Ön által megadott felhasználói nevét és jelszavát, majd a "BELÉPÉS" gombbal menjen tovább. Amennyiben adatait rendben találja, ismét folytassa!

9. A "Vásárlás jóváhagyása" szinten kontrolálhatja utoljára a rendelést, s ha a táblázatban szereplő adatok helyesek, a "JÓVÁHAGYÁS" gombbal tudja részünkre elküldeni a rendelést, melyről néhány percen belül visszaigazolást kap, a rendelés részleteivel, s esetleges kérdés esetén az Ön vásárlásához rendelt operátorunk nevével és elérhetőségével.

10. A "TOVÁBB VÁSÁROL" gombbal a főoldalra jut vissza, innen újabb termékeket tud kosarába tenni.

TÉVES, HIBÁS RENDELÉS

Kérjük, ha véletlen folytán rossz rendelést adott le, úgy azt a rendeléstől számított 1 órán belül küldjön e-mailt a rendelés törlése érdekében, ide kattintással >>> .

Cégünk a rendelés módosításának jogát a raktárkészlettõl és a beszállítóktól függõen az Ügyfél értesítése mellett fenntartja.

NÉHÁNY ÉRDEKES TUDNIVALÓ

A bal felső sarokban található "KOSÁR" szimbólumra kattintva meg tudja tekinteni, mit vásárolt idáig, valamint itt módosíthatja is a termékeket és darabszámukat.

Ha újabb terméket kíván a kosarába tenni, nem kell mást tennie, mint bármely termékre kattintani, s végigmenni a rendelési lépcsőn.
Egyszerre akár több típushoz is tud rendelni, a Shop-rendszer ezeket a rendeléseket külön-külön tekinti, de a kiszállítási díj természetesen a 10.000 Ft-os limit meghaladásakor zéróvá válik.
Kérjük, ha véletlen folytán rossz rendelést adott le, úgy azt a rendeléstől számított 1 órán belül küldjön e-mailt a rendelés törlése érdekében, ide kattintással >>> .

A SZÁLLÍTÁS MÓDJA

A szállítás és csomagkezelés díja 10,000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, alatta minden termékre 1,800 Ft.

A megrendelt termékek a Magyar Postával, utánvéttel érkeznek házhoz.

Át nem vett küldemények esetleges újraszállításkor - mivel a szállítás sikertelensége nem cégünk hibájából történt - a másodszori küldés díját automatikusan felszámítjuk.

FIZETÉS

A fizetés minden esetben a termék(ek) átvételekor, készpénzben történik a csomagot szállító postásnak.

A CSOMAGOLÁS MÓDJA

 1. többrétegû papírdoboz vagy bélelt boríték
 2. biztos ragasztás MAGNUM tuning zárószalaggal
 3. ütésbiztos hézagkitöltõ csomagolóanyag

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

Az MRT Kft. által forgalmazott összes termékre a megadott feltételek szerint garancia él. Ezek a feltételek alkatrészenként és termékcsoportonként a WEB-oldalon megtalálhatók.

A minőségi garancia érvényes a termék sérülésmentességére, a járműalkatrészek korróziójára, valamint a különböző szerkezeti elemek rendeltetésszerű minőségére, a garanciális időn belül. Amennyiben a termék a gyártó hibájából meghibásodna, helyette 3 napon belül, igény szerint a MRT Kft. díjmentesen új darabot biztosít. 3 napon túli meghibásodás esetén a hibás alkatrészt térítésmentes garanciális javításra vesszük át.

A garanciális javítás időtartama, az átvételtől számítva maximálisan 15 nap. Természetesen minden ilyen jellegű javításnál, cégünk a lehető legrövidebb határidő teljesítésére törekszik, ami soron kívüli prioritást jelent.

Az esetleges hibából eredő szerelési, illetve szállítási költséget csak abban az esetben térítjük, ha az alkatrész beszerelése szerzõdéses műhelyünkben történt, illetve a meghibásodás a gyártó hibájából ered.

Garanciális problémát kizárólag az általunk kibocsátott, minden termékhez járó garanciajegy megléte esetén tudunk teljesíteni. Kérjük, amennyiben a vásárláskor, illetve a csomag átvételekor garanciajegy bármilyen okból nincsen mellékelve, úgy azt 24 órán belül elérhetőségeink valamelyikén haladéktalanul jelezze, hogy pótoljuk azt.

A garancia nem érvényes:

 1. nem rendeltetésszerű beépítés esetén
 2. nem rendeltetésszerű használat illetve karbantartás esetén
 3. külső mechanikai sérülés esetén
 4. az előírt karbantartás hiánya esetén
 5. a beépítést követően fellépő, egyéb alkatrész hibája miatt bekövetkező
 6. meghibásodás esetén
 7. a szállításból eredő sérülések esetén
 8. a jármű szerkezeti elemeinek hiányosságából eredő probléma esetén
 9. a megrendelés leadásakor elkövetett adathiányosság, vagy téves - akár önhibán kívüli - adat leadása esetén

A garanciális javításra leadott terméket, alkatrészt javítótechnológiával javítjuk, teljes alkatrész-elem cserére csak abban az esetben kerül sor, ha e nélkül a gyártmány üzemszerű használata nem tehető lehetővé. Az eredetileg vállalt garancia lejárati időpontja a javítással, vagy cserével nem változik.

A WEB-áruházon belül rendelt termékekre - a hibás gyártmány esetét kivéve - visszavásárlási garancia nem él. Kérjük, hogy az utánvét kifizetésekor, a csomagot a szállító előtt bontsa fel, hogy annak sérülésmentességét, illetve hiánytalanságát ellenőrizni tudja, mivel a hiányról vagy sérülésről szóló jegyzőkönyv hiányában ezt nem áll módunkban orvosolni. A típusra rendelt alkatrészek nem cserélhetõek és nem levásárolhatóak, mivel cégünk az egyedi alkatrészeket a késõbbiekben nem tudja értékesíteni.

Amennyiben gondos csomagolásellenőrzési rendszerünk ellenére ez még is előfordulna, a hiányzó alkatrészt, vagy sérült alkatrész esetén a cseredarabot, díjmentesen az Ön részére elküldjük. A hibás terméket előzőleg kérjük címünkre visszaküldeni, ügyfélszolgálatunkkal történt elõzete egyeztetés után.

Cégünk raktárkészlettõl függõen teljesíti a rendeléseket, az esetleges termék változás jogát fenntartjuk, természetesen egyeztetve azt T. Ügyfelünkkel.

Powered by MAGNUM tuning™  1994- 2019 .