Ingyenes házhozszállítás         Tuning és fogyasztáscsökkentés 43.000 járműhöz         Kedvezményakciók
     Gyorskereső
Szűkítés   
Kulcsszó   
Felhasználó
Jelszó
Regisztráció Elfelejtette jelszavát?
2005-05-16
Új chiptuning helyettesítő termékek
Nincs többé computer megnyitás, forrasztás, mint a hagyományos chiptuning esetén...
Tovább >>
2004-09-18
Kipufogó hangválasztás menü
Olvassa el, hogyan választhat kipufogó hangot a kipufogó rendelése előtt.
Tovább >>
2004-07-17
Fogyasztáscsökkentő megoldások...
Csökkentse fogyasztását!!!
Tovább >>
2004-03-23
Több mint 150 féle kipufogórendszer!
A MAGNUM kipufogó rendszerek típusorientált dobszerkezete a teljesítménynövelő lehetőségek maximális kihasználását nyújtja, párosítva az univerzális felszerelés óriási költségkímélésével. Az összes kipufogó alapanyag ötvözött, a hátsó sportdob teljes rozs
Tovább >>
Régebbi híreink
Tovább a régebbi hírekhez >>
 
Újdonságok, hírek...
Kipufogó hangválasztás menü
Olvassa el, hogyan választhat sportkipufogó hangot a Magnum kipufogó rendelése előtt. A kipufogó rendszerek egyedileg készülnek az adott motorra, melyet a korábbi évek számítógépes tervezései alapján összeállított 43.000 típuslistájú Magnum katalógus szerint gyártunk le. Az univerzális felszerelés jelentõs költségkímélését ötvözve a motororientált kipufogó szerkezettel, optimális, csodálatosan mélyen zengõ, vagy éppen halk hangzás mellett tudjuk elérni a maximális teljesítményt, melyet egy adott kipufogó elem adhat. Hangválasztás
Kapcsolódó termékeink
1 x 100-as sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal benzines motorhoz
Az egycsöves dobok diszkréten helyezkednek el a lökhárítóban. A 100-as végű változat ezt a diszkréciót sportosítja picit markáns designjével.
Akciós bázisár:
36.400 Ft
1 x nagy kocka sport kipufogó hátsó dob 2-es hanggal benzines motorhoz
Az egycsöves dobok legmarkánsabb darabja a nagy kocka véggel szerelt változat. Designja remekül illeszkedik szinte az összes autóhoz, s kinézetéhez méltóan, 5-7%-kal növeli a teljesítményt és a nyomatékot. A 2-es hang robosztus erőt sugalló, de nem iszonytatóan hangos árnyalata jól egészíti ki a krómosan csillogó, kerekded - szögletes ötvezetű kiufogóvéget.
Akciós bázisár:
36.400 Ft
1 x ovál sport kipufogó hátsódob 2-es hanggal diesel motorhoz
A hátsódobok közül az egycsöves ovális kivitel diszkrét megjelenést kölcsönöz amellett, hogy a teljesítmény 5-7%-kal növeli. Rozsdamentes, polírozott vége sokáig örvendezteti a tulajdonosát.
Akciós bázisár:
37.600 Ft
1 x ovál-dtm sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
Az ovál DTM véggel készült dobok azon kipufogók közé tartoznak, melyek szimpla kivitelben népszerűbbek a dupla változatoknál. Szép vonalak, kellemes hangzás és érezhető hatás: ezek termékünk jellemzői!
Akciós bázisár:
36.400 Ft
1 x tört kocka sport kipufogó hátsó dob 2-es hanggal benzines motorhoz
A 2-es hangfokozat mindenképpen ajánlott, ha valaki szeretné hllani az autó erejét. Újdonságunk, a tört kocka vég természetesen dobra felszerelve is kapható. Egycsöves változatban szolíd megjelenést és kultúrált hangzást garantál a már megszokott, 5-7%-os teljesítménynövelő hatás mellett.
Akciós bázisár:
37.600 Ft
2 x 100-as SOUNDTECHNIC HANGOLHATÓ sport kipufogó hátsó dob
A dob belső szerkezete úgy lett megtervezve, hogy a dugattyúrendszer tetszőleges állásában az autó maximális teljesítménye és nyomatéka azonosan - a gyárihoz képest - megnövekedett legyen, különbség mindössze a jelleggörbék felfutásában, tehát az egyes fordulatszám tartományokhoz tartozó értékekben jelentkezik.
Akciós bázisár:
69.500 Ft
1 x ovál sport kipufogó hátsó dob 2-es hanggal benzines motorhoz
A hátsódobok közül az egycsöves ovális kivitel diszkrét megjelenést kölcsönöz amellett, hogy a teljesítmény 5-7%-kal növeli. Rozsdamentes, polírozott vége sokáig örvendezteti a tulajdonosát.
Akciós bázisár:
37.600 Ft

Powered by MAGNUM tuning™  1994- 2019 .