Ingyenes házhozszállítás         Tuning és fogyasztáscsökkentés 43.000 járműhöz         Kedvezményakciók
Felhasználó
Jelszó
Regisztráció Elfelejtette jelszavát?

A MAGNUM autotuning Kft. mint gyártó cég és egyben internetes vállalkozás, elsősorban arra törekszik, hogy az internet legelterjedtebb kommunikációs eszközét, az e-mail-t használja kapcsolattartásra. Minden levélre válaszolunk, és minden kérdésben igyekszünk segíteni.

Érdeklõdését online levélküldõ formátumban tudja elküldeni a lenti kérdõív kitöltésével. Természetesen hívásait is örömmel fogadjuk.

Írjon nekünk >>>

 
Viszonteladói ajánlat

Szolgáltatásaink és termékeink minőségét úgy alakítottuk, hogy az a saját és partnereink Tisztelt Ügyfeleinek teljes megelégedést nyújtsanak. Garanciáink biztosítják a vásárlóknak a megbízható használatot, alapanyagaink pedig az időtálló külső megjelenést. Folyamatosan bővülő palettánk igyekszik követni az új, változó igényeket.
Üzletpolitikánkban mindenképpen Ügyfeleinket és Partnereinket tekintjük elsőrendűnek.
Viszonteladói partnerkapcsolataink kialakításában nincsenek nagyigényű elvárásaink, mindössze a megfelelő színvonalú ügyfél tájékoztatás, kultúrált környezet és a becsületes üzletmenet.
Bízunk benne, termékeink, szolgáltatásaink elnyerik majd tetszésüket, s kapcsolatunk hosszú távon is gyümölcsöző lesz mindkét félnek.A viszonteladói kapcsolat:

- kötelező vásárlás: nincs, de az első nettó 100.000 ft eléréséig a kiskereskedelmi árak érvényesek. Ezután a különbözetet visszatérítjük!
- gyártási, küldési határidő: 24-48 óra
- szállítás módja: posta
- fizetés: postai utánvét
- csomagküldés költsége: 500-3000 Ft (alkatrésztől függően)
- garancia: 24 hónap (kivéve kopó alkatrészek)
- megrendelés: 06 30 999-5062 vagy online.

Próbálja ki csapatunkat, nem fog csalódni!

Powered by MAGNUM tuning™  1994- 2019 .