Ingyenes házhozszállítás         Tuning és fogyasztáscsökkentés 43.000 járműhöz         Kedvezményakciók
     Gyorskereső
Szűkítés   
Kulcsszó   
Felhasználó
Jelszó
Regisztráció Elfelejtette jelszavát?

 
Snowmobile Tuning Chip
a
Tovább >>

Snowmobile Tuning Chip
DYNO-BOOST Szabályozható Chip Elektronika
A Dyno-BOOST egy teljesen egyedülálló programozott állítható chip modul egység, mellyel teljes körben lehet szabályozni a befecskendezés levegő keverék arányát a gyárilag beállított ideális, de erőszegény sztöchiometrikus 14,7:1 arányon túl. Elérhető minden jet ski-hez, mely elektronikus befecskendezésű. Az egység a légtömeget mérő IAT szenzorhoz csatlakozik, valamint azoknál a modelleknél, ahol lambda szonda szabályzás is jelen van, a lambda szonda korlátozó jelét egyidejűleg feloldja. 15 % + teljesítmény, kitűnő kisiklás mellett.
Akciós bázisár:
25.900 Ft
REVOLUTION PRO-II programozható fordulatszám tiltás dekódoló elektronika
A Magnum új, a világon egyedülálló találmánya a fordulatszám tiltás dekódoló elektronika lehetőséget ad arra, hogy a gyárilag beégetett programot módosítsuk, kifejezetten a fordulatszámtartomány és az előgyújtás szempontjából. Ez az eszköz felülírja a gyári fordulatszám korlátozási beállítást, valamint az előgyújtás értékét, de oly módon, hogy ezek a paraméterek akár menet közben is folyamatosan állíthatóak a gyári értékhez képes +/- 20%-os tartományban...
Akciós bázisár:
19.200 Ft
Tuning sportgyertya
A Brisk a versenysportban bizonyított minősége az utcai motorokban is minden típusnál beigazolódik, s kiemelkedő, összehasnolítva bármely más tuning-gyertyával 40-50.000 km-es csereperiódusával és teljesítmény növelésével. A BRISK gyertya beszerelését követően varázslatra ugyan nem, de lényegesen könnyebb gyorsulásra, egyenletesebb motorjárásra, kis mértékű fogyasztáscsökkenésre számíthat.
Akciós bázisár:
3.900 Ft
Vízálló Mini Billenőkapcsoló - 2 állású
A kapcsolóval az általunk kínált teljesítménynövelő chipek nagy része kapcsolhatóvá tehető, a vízálló kivitel pedig széleskörű felhasználhatóságot tesz lehetővé. A beépítés igen egyszerű, az extra UV-álló és rugalmas védősapka tömítésének segítségével pedig védelmet nyújt a szennyeződés a napsütés és a víz ellen minden fajta járművön.
Akciós bázisár:
900 Ft
 
 
Powered by MAGNUM tuning™  1994- 2019 .