Ingyenes házhozszállítás         Tuning és fogyasztáscsökkentés 43.000 járműhöz         Kedvezményakciók
     Gyorskereső
Szűkítés   
Kulcsszó   
Felhasználó
Jelszó
Regisztráció Elfelejtette jelszavát?

 
Motorkerékpár Tuning Alkatrészek
A Magnum Tuning minden elektromos befecskendezésű motorhoz kínál többféle, megbízható tuning megoldást, melyek segítségével könnyen, gyorsan és állíthatóam jutunk többlet teljesítményhez, nyomatékhoz és fokozott gyorsuláshoz.
Tovább >>

Motorkerékpár Tuning Alkatrészek
DYNO-BOOST Szabályozható Chip Elektronika
A Dyno-Boost egy egyedülálló programozott állítható chip modul egység, mellyel teljes körben lehet szabályozni a befecskendezés levegő keverék arányát a gyárilag beállított ideális, de erőszegény sztöchiometrikus 14,7:1 arányon túl. Elérhető minden bike-hoz, mely elektronikus befecskendezésű. Az egység a légtömegmérőhöz csatlakozik, valamint azoknál a modelleknél, ahol lambda szonda szabályzás is jelen van, a lambda szonda korlátozó jelét egyidejűleg feloldja. 15 % + teljesítmény, kitűnő gyorsulás mellett.
Akciós bázisár:
32.900 Ft
Lambda szonda POWERCHIP gyári szenzorhoz bekötve
Ez talán az egyik legegyszerűbb, mégis teljesítőképességét tekintve a legbrilliánsabb tuningmegoldás, mely a Magnum tuning fejlesztése. A modern, szabályozott motorkerékpárok befecskendező rendszere leginkább a lambda-szonda jelére alapozva vezérli a befecskendező rendszert... A jeleket úgy használják fel gyári esetben, hogy a kibocsátás teljesen minimalizálódjon, ez azonban csak a teljesítmény rovására mehet.
Akciós bázisár:
18.500 Ft
Szabályozható Lambda Szonda Szimulátor
Ha a kipufogó rendszerből a katalizátor hiányzik, vagy a rendszer túl nyitott, a lambda szonda hibát indikálhat, mely a check engine kontrol lámpát kigyújtja, ebben az esetben pedig a motor egy közepes programmal, csökkentett teljesítménnyel fut. Az egység ezt megakadályozza, az állítócsavarral bizonyos határok között a dúsítás, így a teljesítmény is növelhető.
Akciós bázisár:
19.900 Ft
Tuning sportgyertya
A Brisk a versenysportban bizonyított minősége az utcai motorokban is minden típusnál beigazolódik, s kiemelkedő, összehasnolítva bármely más tuning-gyertyával 40-50.000 km-es csereperiódusával és teljesítmény növelésével. A BRISK gyertya beszerelését követően varázslatra ugyan nem, de lényegesen könnyebb gyorsulásra, egyenletesebb motorjárásra, kis mértékű fogyasztáscsökkenésre számíthat.
Akciós bázisár:
3.900 Ft
REVOLUTION PRO-II programozható fordulatszám tiltás dekódoló elektronika
A Magnum új, a világon egyedülálló találmánya a fordulatszám tiltás dekódoló elektronika lehetőséget ad arra, hogy a gyárilag beégetett programot módosítsuk, kifejezetten a fordulatszámtartomány és az előgyújtás szempontjából. Ez az eszköz felülírja a gyári fordulatszám korlátozási beállítást, valamint az előgyújtás értékét, de oly módon, hogy ezek a paraméterek akár menet közben is folyamatosan állíthatóak a gyári értékhez képes +/- 20%-os tartományban...
Akciós bázisár:
27.900 Ft
Vízálló Mini Billenőkapcsoló - 2 állású
A kapcsolóval az általunk kínált teljesítménynövelő chipek nagy része kapcsolhatóvá tehető, a vízálló kivitel pedig széleskörű felhasználhatóságot tesz lehetővé. A beépítés igen egyszerű, az extra UV-álló és rugalmas védősapka tömítésének segítségével pedig védelmet nyújt a szennyeződés a napsütés és a víz ellen minden fajta járművön.
Akciós bázisár:
900 Ft
 
 
Powered by MAGNUM tuning™  1994- 2019 .