Ingyenes házhozszállítás         Tuning és fogyasztáscsökkentés 43.000 járműhöz         Kedvezményakciók
     Gyorskereső
Szűkítés   
Kulcsszó   
Felhasználó
Jelszó
Regisztráció Elfelejtette jelszavát?

 
Sport hátsó dob diesel D TDI DTI stb. motorhoz 1-es hanggal
A diesel motor kipufogórendszerének felépítése bizonyos mértékig eltér a benzines Ottó-motorkétól. A feladat azonban ugyanaz megfelelő fojtást ad a motornak, illetőleg bizonyos sebességgel kivezeti a motor elhasznált töltetét - a kipufogógázt. A MAGNUM diesel sportdobok egyedi szerkezete a benzinesekéhez hasonló hangot, megfelelő szelephűtést, és valóban emelt teljesítményt biztosít. Minden diesel sportdobunk az adott típusra tervezett!

A MAGNUM hangválasztásról >>


Tovább >>

Sport hátsó dob diesel D TDI DTI stb. motorhoz 1-es hanggal
1 x 90-es sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
Igen kurrens cikk, hiszen a legtöbb típushoz illeszkedik, s felszerelése 5-7 %-kal növeli a motor nyomatékát és teljesítményét. A magasfokú csillogást a rozsdamentes csőhöz külön illesztett krómozott karima adja akár évekig is. A rozsdamentes acél nem krómozható, és nem mágnesezhető, ezért vásárlás előtt ezt ellenőrizze! Az 1-es halk alig hangosabb a gyárinál...
Akciós bázisár:
37.600 Ft
1 x 100-as sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
Az egycsöves dobok diszkréten helyezkednek el a lökhárítóban. A 100-as végű változat ezt a diszkréciót sportosítja picit markáns designjével.
Akciós bázisár:
36.400 Ft
1 x ovál sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
A hátsódobok közül az egycsöves ovális kivitel diszkrét megjelenést kölcsönöz amellett, hogy a teljesítmény 5-7%-kal növeli. Rozsdamentes, polírozott vége sokáig örvendezteti a tulajdonosát.
Akciós bázisár:
37.600 Ft
1 x kocka sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
Az egycsöves kockavéggel szerelt hátsó sportdob a tradicionális, konzervatív vonalvezetésű autókhoz is remekül illeik, s emellett ugyanúgy növeli a teljesítményt, mint pl. a DTM-es változat. Ha csendben kíván sportosan utazni, válassza az 1-es hangkategóriát!
Akciós bázisár:
37.600 Ft
1 x dtm sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
Az egycsöves dobok között igazi különlegesség a DTM végű változat. Ezt a típust általában duplán választják az esztétika miatt, a szimpla kivitel elsősorban a sportosságot sugallja.
Akciós bázisár:
37.600 Ft
1 x ovál-dtm sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
Az ovál DTM véggel készült dobok azon kipufogók közé tartoznak, melyek szimpla kivitelben népszerűbbek a dupla változatoknál. Szép vonalak, kellemes hangzás és érezhető hatás: ezek termékünk jellemzői!
Akciós bázisár:
36.400 Ft
1 x nagy kocka sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
Az egycsöves dobok legmarkánsabb darabja a nagy kocka véggel szerelt változat. Designja remekül illeszkedik szinte az összes autóhoz, s kinézetéhez méltóan, 5-7%-kal növeli a teljesítményt és a nyomatékot.
Akciós bázisár:
36.400 Ft
2 x 90-es sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
Ez a fajta kínálatunk legsikeresebb tagja. Remekül illeszkedik szinte bármilyen formájú autóhoz, s a kétcsöves kialakításnak köszönhetően sportos hangulatot áraszt. Az 1-es hang diszkrét, a gyárinál csak némileg hangosabb. A végek nem csak rozsdamentesek, de külön illesztett, krómozott karima biztosítja a csillogást évek után is. A rozsdamentes anyag nem mágnesezhető! Próbálja ki..!
Akciós bázisár:
46.600 Ft
2 x 100-as sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
E termékünk sikerességét elsősorban optikai hatásának köszönheti. A túlméretezett krómhengerek hatalmas erőt és eleganciát sugároznak, így mindazok számára ajánljuk a 2x100-as kialakítást, akiknek a sportosság és a teljesítmény a legfontosabb.
Akciós bázisár:
49.700 Ft
2 x kocka sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
Hátsó dobunk két kocka véggel már-már klasszikusnak mondható, hiszen több neves cég is kínálja autóját gyárilag ilyen végződéssel, de kizárólag csak a sport csúcsváltozatokat! E szellemben kínáljuk mi is önöknek termékünket.
Akciós bázisár:
46.600 Ft
2 x nagy kocka sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
A dupla nagykocka végződésű hátsó dobok egyértelműen a teljesítmény mindenek felettiségét hivatottak jelezni. Kerekített sarkok, egyenes oldalak, perforált belső rész. Ezek a jellemzők biztosítják, hogy minden vonalvezetéshez jól illeszkedik. Az 1-es hagnfekvés alig hangosabb a gyárinál.
Akciós bázisár:
49.700 Ft
2 x ovál sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
Az 1-es hangkategória csendes duruzsolása megnyugtató erőt sugároz, a két csillogó ovál alakú végződés pedig méretarányával, mely az auót szélesség - magasság arányait követi, előkelő megjelenést kölcsönöz a járműnek. Kifejezetten ajánljuk a ma oly divatos egyterűek kiegészítőjeként.
Akciós bázisár:
46.600 Ft
2 x dtm sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
Kétcsöves hátsó dobjaink közül a DTM véggel készült változatok azok, melyek leginkább hangsúlyozzák a sportos megjelenést. A rozsdamentes végükből hallatszó érces hang muzsika a fülnek. Az 1-es hangfokozat igen halk kategória, ha hangossabbra vágyik, válassza a 2-est. A végek éppúgy rozsdamentesek, mint a dob. Tegye rá a mágnest, nem tapad hozzá...
Akciós bázisár:
46.600 Ft
1 x tört kocka sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
Újdonságunk, a tört kocka vég természetesen dobra felszerelve is kapható. Egycsöves változatban szolíd megjelenést és kultúrált hangzást garantál a már megszokott, 5-7%-os teljesítménynövelő hatás mellett.
Akciós bázisár:
37.600 Ft
2 x tört kocka sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
A tört kocka véggel szerelt dobok közül mindenképpen a dupla kivitel a népszerűbb. A hátsó lökhárító alatt rendkívül sportos benyomást kelt, mély hangot ad, s a teljesítménynövelést is hosszú ideig biztosítja rozsdamentes alapanyagának köszönhetően. A rozsdamentes anyagot egy mágnes segítségével tesztelheti le, hiszen arra a mágnes nem tapad.
Akciós bázisár:
46.600 Ft
Tört végű simplex sportdob 1-es hanggal diesel motorhoz
Egyszerű, acélos, diszkrét, de erőt sugárzó. Azoknak ajánljuk, akik vonzódnak a gyérias megjelenéshez, mivel egyre több sportosabb kivitelű gyári modellen találkozhatunk hasonló végződésekkel. Az 1-es hang közelít a gyári hangzáshoz, kicsit mélyebb, kívülről kissé figyelemfelkeltőbb! Szinte minden típushoz ajánlott, hiszen gyári megjelenése puszta erő áraszt. A rozsdamentes acél hő okozta szivárványos elszíneződése további látványt nyújt...
Akciós bázisár:
32.400 Ft
Törtvégű duplex sport hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
A duplex sportdobot olyan típusokra ajánljuk, ahol a széria megjelenési formát szeretnénk robosztusabb kivitelre váltani. A csillogó rozsdamentes letört cső egyedi designja kisebb és nagyobb autókra egyaránt ajánlott. A hangválasztásról ennél a fajtánál se feledkezzen el! Éppúgy, mint a mágnespróbáról: a rozsdamentes lemezt nem fogja a mágnes.
Akciós bázisár:
37.400 Ft
Kipufogóvég tisztító és kondicionáló spray
Használatával eltávolítható a motor égéstermékeinek lerakódása, s az erősen maró hatású kokszanyag bemaródása elkerülhető, mely színezetében rontja a krómos csillogást. Heti 1-2 alkalommal való használata szinte életfogytiglan tartó fényes felületet eredményez. A hártya vastagságú védőréteg megkönnyíti a következő tisztítást.
Akciós bázisár:
900 Ft
1 x tört ovál sport kipufogó hátsódob 1-es hanggal diesel motorhoz
Új kivitel! A hátsódobok közül az egycsöves ovális kivitel diszkrét megjelenést kölcsönöz amellett, hogy a teljesítmény 5-7%-kal növeli. A törött vég jól illeszthető a csapott hátú modellekhez. Rozsdamentes, polírozott vége sokáig örvendezteti a tulajdonosát. A teljesítmény és nyomaték 5-7 %-al nő, a fogyasztás néhány %-al csökken.
Akciós bázisár:
37.600 Ft
 
 
Powered by MAGNUM tuning™  1994- 2018 .