Ingyenes házhozszállítás         Tuning és fogyasztáscsökkentés 43.000 járműhöz         Kedvezményakciók
     Gyorskereső
Szűkítés   
Kulcsszó   
Felhasználó
Jelszó
Regisztráció Elfelejtette jelszavát?

 
VÍZHAJTÁS - Hidrogén generátor kiegészítők
A hidrogén hatás ún. water4gas rendszerekben az elektrolízis segítségével választjuk külön a hidrogént és az oxigént, majd ezt szívómotoroknál túltöltés nélkül tiszta szívás elven a motorba vezetjük a szívórendszeren keresztül. A leírt folyamatot hidrogén generátorral idézzük el?, mely egy tartályból, és a benne rögzített speciális geometriájú hidrogén cella komplexből áll. A hidrogén termeléshez a feszültséget az akkumulátorból nyerjük. Fontos az energiamérleg szempontjából, hogy a vízhajtás rendszerrel egy igen aktív és robbanásra kész üzemanyagot és nem teljesítményt táplálunk a motorba. A hidrogén hibrid motor nem kizárólag hidrogénnel mûködik! A fogyasztás átlagosan 30%-al csökkenthetõ egy jól megépített és szabályzott HHO rendszerrel.
Tovább >>

VÍZHAJTÁS - Hidrogén generátor kiegészítők
Magnum Hypercell water4gas Vízhajtás - teljes H2O Kit - motorspecifikus
A water4gas vízhajtás elektrolízis segítségével választja külön a hidrogént és az oxigént, majd a hidrogént mint üzemanyagot az égéstérbe vezetjük, egyszerűen a szívórendszeren keresztül. A folyamatot hidrogén generátorral idézzük elő, mely fő elemei a tartály és a speciális geometriájú cella komplex. A hidrogén összekeveredik a motor hagyományos üzemanyagával, ezért az eredeti üzemanyagból a lehető legtöbbet el kell venni. A Magnum water4gas rendszer átlagosan 27, max. 45% fogyasztás csökkenést eredményez. A kit házilag beépíthető. Elektronikus szabályzók és műszerek mellékelve.
1-10 Magnum Hypercell hidrogén generátor-tornyos rendszerek.

Akciós bázisár:
149.900 Ft
Nagyteljesítményű Szabályozható HHO Impulzus Generátor - PWM 80A 12V / 24V
A gáztermelés élénk hőreakcióval jár, ha a gázfejlődést elektronikusan nem szabályozzuk, azaz egyszerűen +/- 12 Voltot vezetünk a hidrogén generátorra, a kémiai folyamat hatásfoka kicsi lesz, akár 60 % alá is eshet. Ha azonban a generátor celláin átfolyó áram nagyságát és jelalakját változtatjuk; az ampert korlátozzuk és a jelalakot pulzálóvá tesszük ez a hatásfok akár 90%-ossá is tehető, mely két-háromszoros mennyiségű hidrogént eredményez adott időintervallumon belül. Erre szolgál az impulzus generátor, ami nem csak állítható jelű impulzusokat hoz létre az egyenáram sima jeléből, de lehetővé teszi az átfolyó áram szabályozását is, melyet egy arra alkalmas generátor pozitív vezetékével sorba kötött nagyáramú ampermérő jól jelez.
Akciós bázisár:
19.900 Ft
100A Állítható HHO PWM - Impulzus Generátor - 12V
A gáztermelés élénk hőreakcióval jár, ha a gázfejlődést elektronikusan nem szabályozzuk, azaz egyszerűen +/- 12 Voltot vezetünk a hidrogén generátorra, a kémiai folyamat hatásfoka kicsi lesz, akár 60 % alá is eshet. Ha azonban a generátor celláin átfolyó áram nagyságát és jelalakját változtatjuk; az ampert korlátozzuk és a jelalakot pulzálóvá tesszük ez a hatásfok akár 90%-ossá is tehető, mely két-háromszoros mennyiségű hidrogént eredményez adott időintervallumon belül. Erre szolgál az impulzus generátor, ami nem csak állítható jelű impulzusokat hoz létre az egyenáram sima jeléből, de lehetővé teszi az átfolyó áram szabályozását is, melyet egy arra alkalmas generátor pozitív vezetékével sorba kötött nagyáramú ampermérő jól jelez.
Akciós bázisár:
21.800 Ft
Lambda szonda EFIE módosító chip vízhajtású modellhez
A water4gas vízhajtás beépítése során, a standard üzemanyag befecskendezés csökkentése érdekében be kell csapni a motorvezérlőt, hogy kevesebb tüzelőanyagot fecskendezzen be. A Magnum által kifejlesztett EFIE lambda szonda állító tökéletes lehetőséget nyújt az üzemanyag mennyiség teljes körű szabályzásra, tehát annak szegényítésére ezáltal a lambda szonda kontrol hatékonnyá teszi a water4gas H2O kitet, csakis így érhetjük el a minimális fogyasztási értékeket.
Akciós bázisár:
16.700 Ft
Lambda szonda EFIE módosító chip 5 vezetékes változat
A water4gas vízhajtás beépítése során, a standard üzemanyag befecskendezés csökkentése érdekében be kell csapni a motorvezérlőt, hogy kevesebb tüzelőanyagot fecskendezzen be. A Magnum által kifejlesztett EFIE lambda szonda állító tökéletes lehetőséget nyújt az üzemanyag mennyiség teljes körű szabályzásra, tehát annak szegényítésére ezáltal a lambda szonda kontrol hatékonnyá teszi a water4gas H2O kitet. Már szélessávú szondákhoz is.
Akciós bázisár:
19.500 Ft
MAP-szenzor módosító elektronika
A légnyomásmérő érzékelő, más néven MAP szenzor arról informálja a motorvezérlőt, hogy mekkora terhelés jelentkezik a szívócsőben, így ennek jele alapként szolgál a üzemanyag - levegő keverék gyári ún. sztöchiometrikus 14,7 : 1 arányú beállításához. Az ennél kisebb értékű arányt üzemanyag dús, az ennél nagyobb értékű viszonyszámot üzemanyag szegény keveréknek nevezzük. water4gas KIT esetén arra van szükségünk, hogy a keveréket szegényítsük, tehát magas arányt állítsunk be, azaz sok levegőhöz viszonylag kevés üzemanyagot adagoljon az ECU.
Akciós bázisár:
16.900 Ft
Aktív Kartergáz Tisztító Berendezés PCV Hidrogén Hajtáshoz
A motor karterháza és a szívórendszer közé a gyári kartercsőbe kerül beépítésre. Feladata az olajködös, szennyezett kartergáz megszűrése, hogy annak vegyi alkotóelemei ne rontsák a hidrogén gáz tisztaságát, illetve ne kössenek le oxigént a szívócsőből. A szűrő aktiválja a water4gas rendszerek fogyasztáscsökkentési tartalékait. Karbantartása egyszerű, néhány havonta a készüléket alulról meg kell nyitni és az ott felgyülemlett üledéket eltávolítani. A beszerelést lépcsős csőcsatlakozó segíti, mely a motoroknál használt igen különböző átmérőjű kartergáz csövek okozta problémát küszöböli ki.
Akciós bázisár:
8.900 Ft
Hypercell HHO Hidrogén water4gas Generátor 12V/20A 70LPH
A Magnum Performance Cella nem csak alapanyagának Titánium minõsége miatt egyedülálló, hanem a cellák alakjának, vastagságának köszönhetõen, adott térfogatra viszonyítva, 25A állandó áramkorlátot tekintve lényegesen intenzívebb hidrogéntermelést biztosít, különösen aktív szétválasztási idõvel, összehasonlítva más hagyományos vagy egyedi cellákkal szemben. A Magnum által, a világon elõször alkalmazott fogazott cellák nagyban javítják a hidrogénbontási folyamat idõbeli lefolyását, melyet a 70 liter per órás hidrogén fejlesztés bizonyít.
Akciós bázisár:
42.400 Ft
Hidrogén Párologtató / Bubbler - HHO Vízhibrid rendszerekhez
A hidrogén gáz hûtésének hûtés és HHO vízhajtás rendszer biztonsági eszköze a "bubbler" - párologtató. Ez a kis tartály segíti a tiszta hidrogén áramlását és nullára csökkenti a motor-gázok visszaégésének lehet?ségét a hidrogén cellába, továbbá megel?zi, hogy a hidrogén tartály esetleges túltöltése esetén folyadék kerüljön a motorba, bár ez utóbbi kárhoz nem, esetleg pillanatnyi motoregyenetlenséghez vezethet. A csõcsatlakozó Ø6-8 mm csövekhez megfelelõ, külsõ átmérõje Ø9 mm.
Akciós bázisár:
3.200 Ft
Gravitációs Elektromos Szelep water4gas HHO projecthez 1/2" - 12V
Ez a 12V-os elektromos szeleppel ellátott, gravitációs HHO betöltő és leeresztő, ideális minden gyártmányú HHO tartályhoz, melyen a 1/2"-os belső menet kialakított, vagy utólagosan kialakítható. Segítségével nem kell bajlódni a manuális utántöltéssel és leeresztéssel, egy kapcsoló vagy nyomógomb segítségével, a betöltő / leeresztő rendszerbe építve ezek a funkciók könnyel elvégezhetőek.A HHO keverék betöltésekor használjunk szűrőt, a régi zagyos elegy leeresztése után tiszta vizes öblítést mindenképpen alkalmazzunk, hogy a szelep záródó felületei ne tömítődjenek el, szivárgást eredményezve. Ezt betartva a szelep zárása 100%-os.
Akciós bázisár:
13.000 Ft
HYDRO-AID HHO Hidrogén Gáznyomásnövelő Pumpa Turbó motorokhoz
Turbo vagy más feltöltésû kompresszoros motorok esetén a hidrogén gázt a feltöltõ levegõvel együtt a kis nyomású levegõ szakaszon (légszûrõ ház), kiegészítõ légpumpa segítségével juttatjuk az égéstérbe. A Magnum HYDRO-AID™ légpumpa a hidrogén gáz nyomását hivatott növelni ill. annak a motorba jutását segíteni. Hyperecell hidrogén cella használatakor a fedél hatlap fejû zárókupakjának helyére a külön biztosított 1G. csõcsatlakozót kell beletekerni, majd ezt a légpumpából kiálló csõcsatlakozóhoz kell hidrogénvezetõ csõvel kötni. A beépítés sémája az alábbi ábrán látható.
Akciós bázisár:
13.700 Ft
Tuning sportgyertya
A water4gas víz hajtás mint fogyasztás csökkentési technika kiegészíthető teljesítménynövelőkkel is, melyek az üzemanyag csökkentést néhány százalékkal tovább javíthatják. Az speciális elektróda nélküli nagyteljesítményű gyertyák egyéves tesztjeink és széleskörű nemzetközi tapasztalatok alapján további 2-3 %-al csökkentik a fogyasztást 2-3 %-os teljesítmény növekedés mellett, ráadásul a gyorsulás 5-6 %-al nő.
Akciós bázisár:
3.900 Ft
Szabályozható Lambda Szonda Szimulátor Víz Hibrid Modellekhez
Ha vízhajtást tervezünk autónkra, nem csak a katalizátor előtti lambda szonda jeleivel kell operálnunk, a kisebb benzinadagolás érdekében, hanem a hátsó szonda jelét is be kell csapnunk ahhoz, hogy a motorkontroll lámpa ne világítson, csökkentve ezáltal az autó teljesítményét és a fogyasztás javulását.
Akciós bázisár:
19.900 Ft
Vízálló Nagyteljesítményű Biztosítékház + 80A Üvegbiztosíték
Minden nagy áramú elektronikát szükségszerű megfelelő teljesítményű és terhelhetőségű biztosítékkal védeni. HHO vízhajtás rendszerünk, illetve Szabályozható Impulzus Generátorunk csakis védelem alatt van teljes biztonságban, különösen kísérleti vagy egyedi celláknál. Garanciáink is csak ekkor érvényesek, így kérjük semmiképpen se hagyjon nagy áramú eszközt biztosítatlanul. A ház vízálló és csavarral rögzíthető.
Akciós bázisár:
2.800 Ft
Vízálló Nagyteljesítményű Biztosítékház + 100A Üvegbiztosíték
Minden nagy áramú elektronikát szükségszerű megfelelő teljesítményű és terhelhetőségű biztosítékkal védeni. HHO vízhajtás rendszerünk csakis védelem alatt van teljes biztonságban, különösen kísérleti vagy egyedi celláknál. Garanciáink is csak ekkor érvényesek, így kérjük semmiképpen se hagyjon nagy áramú eszközt biztosítatlanul. A ház vízálló és csavarral rögzíthető.
Akciós bázisár:
2.800 Ft
Visszafolyás gátló szelep water4gas vízhajtáshoz - O6-8 mm
A gondos hidrogén vezetés fontos eleme a gáz visszafolyását, esetleges visszaégését gátló szelep, mely egyben segít a hidrogén gáz hűtésében is, annak érdekében, hogy a leghatékonyabb H2O vízhajtás rendszert tudjuk kiépíteni. Beépítése mindenképpen ajánlott, természetesen hidrogén hajtás kit-ünk is tartalmazza.
Akciós bázisár:
1.000 Ft
Visszafolyás gátló szelep water4gas vízhajtáshoz - O4-5 mm
A gondos hidrogén vezetés fontos eleme a gáz visszafolyását, esetleges visszaégését gátló szelep, mely egyben segít a hidrogén gáz hűtésében is, annak érdekében, hogy a leghatékonyabb H2O vízhajtás rendszert tudjuk kiépíteni. Beépítése mindenképpen ajánlott, természetesen hidrogén hajtás kit-ünk is tartalmazza.
Akciós bázisár:
800 Ft
H2O embléma
Tegye észrevehetővé autója különleges hidrogén üzemmódját, a water4gas H2O vízhajtást szolidan, de határozottan jelző, teljes króm csillogású táblával, mely rézből készült alapanyaga, tükrösre krómozott felülete és 7 éves élettartamú matrica anyaga miatt hosszú évekig ékesíti autóját és jelzi az óriási fogyasztás csökkentést és a környezet kímélését. A HHO víz hajtás ma már büszkeség, nem kizárólag álom.
Akciós bázisár:
3.600 Ft
2 liter Tisztított Víz Hidrogén Generátorokhoz és water4gas Rendszerekhez
Válassza a Magnum tisztított vizet bármilyen hidrogén rendszerhez. Garantált minőségű vizünk elérhető áron kapható. Ne feledje, ioncserélt víz használata hidrogén generátorokhoz és vízhajtás kitekhez semmilyen esetben sem ajánlott. a Magnum water4gas tisztított íz a legkisebb ellenállást és leghosszabb csereperiódust garantálja akármilyen gyártmányú hidrogén cella esetén. Alkalmas desztillált víz helyett is. Most 2 liter 1 áráért.
Akciós bázisár:
300 Ft
 
 
Powered by MAGNUM tuning™  1994- 2019 .