Ingyenes házhozszállítás         Tuning és fogyasztáscsökkentés 43.000 járműhöz         Kedvezményakciók
     Gyorskereső
Szűkítés   
Kulcsszó   
Felhasználó
Jelszó
Regisztráció Elfelejtette jelszavát?

 
Benzines CHIP megoldások - lambda szondák
A lambda szonda, szakmai nevén oxigén-szenzor, a gépkocsi befecskendező rendszerének egyik legfontosabb érzékelője. Gyújtógyertyára emlékeztet, és a kipufogócsőbe építve található, típustól függően a katalizátor házába, az elé, vagy elé és mögé iker-szonda kombinációval. Feladata a kipufogógáz oxigéntartalmának mérése, s a mért jelek eljuttatása a motorvezérlő egység (ECU) felé, mely a jelek alapján állapítja meg a befecskendezett tüzelőanyag értékeit.

A Magnum tuning új fejlesztése a sport lambda-szonda. A szonda feladata a motorvezérlő egység tájékoztatása arról, a kibocsátott kipufogó gáz keverék dús e, vagy szegény, természetesen mikroszekundumokra bontva. A befecskendező rendszer több szenzora szerint. de leginkább a lambda-szonda jelére alapozva vezérli a befecskendező rendszert, amely adagolja az üzemanyagot. Természetesen a jeleket úgy használják fel gyári esetben, hogy a kibocsátás teljesen minimalizálódjon, ez azonban csak a teljesítmény és néha a fogyasztás rovására mehet. Ha ezt a kibocsátási értéket valamelyest feltoljuk, a motor eredeti teljesítményéhez és nyomatékához közelebb jutunk.
Tovább >>

Benzines CHIP megoldások - lambda szondák
DYNO-BOOST Szabályozható Chip Elektronika
A D-BOOST egy teljesen egyedülálló programozott állítható chip modul egység, mellyel teljes körben lehet szabályozni a befecskendezés levegő keverék arányát a gyárilag beállított ideális, de erőszegény sztöchiometrikus 14,7:1 arányon túl. Egyszerűen az egységet sorba kell kötni a szívóoldalon található levegő hőmérséklet szenzor jelvezetékével, és a lambda szonda jelvezetékére kell rácsatlakoztatni, annak érdekében, hogy az ne korlátozza a többlet befecskendezést; a teljesítményt.
Akciós bázisár:
32.900 Ft
REVOLUTION PRO-II programozható fordulatszám tiltás dekódoló elektronika
A Magnum új, a világon egyedülálló találmánya a fordulatszám tiltás dekódoló elektronika lehetőséget ad arra, hogy a gyárilag beégetett programot módosítsuk, kifejezetten a fordulatszámtartomány és az előgyújtás szempontjából. Ez az eszköz felülírja a gyári fordulatszám korlátozási beállítást, valamint az előgyújtás értékét, de oly módon, hogy ezek a paraméterek akár menet közben is folyamatosan állíthatóak a gyári értékhez képes +/- 20%-os tartományban...
Akciós bázisár:
27.900 Ft
Szabályozható Lambda Szonda Szimulátor
Ha a kipufogó rendszerből a katalizátor hiányzik, vagy a rendszer túl nyitott, a lambda szonda hibát indikálhat, mely a check engine kontrol lámpát kigyújtja, ebben az esetben pedig a motor egy közepes programmal, csökkentett teljesítménnyel fut. Az egység ezt megakadályozza, az állítócsavarral bizonyos határok között a dúsítás, így a teljesítmény is növelhető.
Akciós bázisár:
19.900 Ft
Vízálló Mini Billenőkapcsoló - 2 állású
A kapcsolóval az általunk kínált teljesítménynövelő chipek nagy része kapcsolhatóvá tehető, a vízálló kivitel pedig széleskörű felhasználhatóságot tesz lehetővé. A beépítés igen egyszerű, az extra UV-álló és rugalmas védősapka tömítésének segítségével pedig védelmet nyújt a szennyeződés a napsütés és a víz ellen minden fajta járművön.
Akciós bázisár:
900 Ft
Lambda szonda POWERCHIP gyári szenzorhoz bekötve
Ez talán az egyik legegyszerűbb, mégis teljesítőképességét tekintve a legbrilliánsabb tuningmegoldás, mely a Magnum tuning új fejlesztése. A befecskendező rendszer leginkább a lambda-szonda jelére alapozva vezérli a befecskendező rendszert... A jeleket úgy használják fel gyári esetben, hogy a kibocsátás teljesen minimalizálódjon, ez azonban csak a teljesítmény és néha a fogyasztás rovására mehet. Ezt használja ki chipünk...
Akciós bázisár:
18.500 Ft
Sport lambda-szonda fix tuning jellel
A MAGNUM sport szonda elektronikai egysége megváltoztatja a szállított jeleket a befecskendezés minden apró időegységében, késedelem nélkül, így ösztökélvén a motorvezérlő computert az üzemanyag-levegő keverék megváltoztatására. A teljesítmény és nyomaték 6-8 %-al nő, a gyorsulás pedig ennél is intenzívebben. Alacsony fordulatszámon is érezhető változás! Fogyasztásnövekedés nincs, ha a megszokott tempót használjuk!
Akciós bázisár:
29.900 Ft
Sport lambda-szonda - kapcsolóval
A MAGNUM sport szonda elektronikai egysége megváltoztatja a szállított jeleket a befecskendezés minden apró időegységében, késedelem nélkül, így ösztökélvén a motorvezérlő computert az üzemanyag-levegő keverék megváltoztatására.3 szintben használható, mely szinteket egy DIP-kapcsoló segítségével akár belülről, menet közben is kapcsolhatjuk.BÁZISÁRON KAPHATÓ MINDEN TÍPUSHOZ!
Akciós bázisár:
37.400 Ft
Gyári értékű Lambda-szonda
A lambda szonda, szakmai nevén oxigén-szenzor, a gépkocsi befecskendező rendszerének egyik legfontosabb érzékelője. Gyújtógyertyára emlékeztet, és a kipufogócsőbe építve található, típustól függően a katalizátor házába, az elé, vagy elé és mögé iker-szonda kombinációval. Feladata a kipufogógáz oxigéntartalmának mérése, s a mért jelek eljuttatása a motorvezérlő egység (ECU) felé. A lambda szonda kerámiatestének csúcsa platina-bevonattal van ellátva, és fémház védi.
Akciós bázisár:
17.800 Ft
 
 
Powered by MAGNUM tuning™  1994- 2019 .